Jesús Vázquez apareix en televisió amb un gran retoc facial

Els espectadors s'han burlat del nou aspecte del presentador
Jesús Vázquez | LaCoctelera

Jesús Vázquez, amb cinquanta-quatre anys, està més jove que mai. I és que des de fa temps el presentador s’ha animat a provar els tractaments de bellesa que oferixen les clíniques d’estètica per a rejovenir la cara, com són la injecció de Botox als pòmuls i a la zona de les ulleres.

Jesús Vázquez apareix en 'Viva la vida' amb la cara totalment retocada   | TELECINCO

 

Esta volta però, en un intent de dissimular encara més la seua edat, el presentador d’’Idol Kids’ s'ha passat amb els retocs estètics i no li han quedat massa bé, de tal manera que la seua aparició fa poc en 'Viva la Vida' per a promocionar les Campanades ha provocat molts comentaris en les xarxes.

 

Jesús Vázquez, irreconeixible en 'Viva la vida' | TELECINCO

 

La seua imatge no ha passat desapercebuda per la gent, que han notat que els ulls del presentador estaven més arrugats del normal, símptoma inequívoc que s’ha injectat més Botox del que li tocaria en el seu afany per dissimular la seua vertadera edat. D'esta manera, les mofes dels espectadors no han tardat en arribar en forma d'ironia: «Fica't més Botox, que no se't nota».

 

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Preocupació en Zarzuela pel gest de la infanta Helena amb la seua germana" "Foto: El vestit de la Pedroche la nit de Cap d'Any que no deixa indiferent a ningú"