Marc Ostarcevic anuncia que patix càncer

L'exmarit de Norma Duval ha revelat que patix la malaltia en la pròstata i que no havia dit res als seus fills
Marc Ostarcevic està en tractament per càncer de pròstata | València Diari

 

Fea temps que no se sabia res de l’exmarit de Norma Duval i exjugador de bàsquet Marc Ostarcevic. Després d’uns anys apartat del focus mediàtic, Ostarcevic torna a estar d’actualitat després que haja revelat que patix un càncer de pròstata.

 

Tot i la gravetat del diagnòstic, Ostarcevic s’ha mostrat molt positiu respecte la seua malaltia i assegura que confia plenament que puga guanyar la lluita contra el càncer. A més a més, l’exjugador del Racing de París viatja contínuament al seu país natal, Croàcia, i també per Eivissa i Benidorm, a on té la seua residència habitual i a on està duent a terme el seu tractament.

 

Solter i sense compromís

Segons ha revelat, va ser diagnosticat de càncer en una exploració rutinària que li van realitzar fa pocs mesos i, des d'eixe moment, tot i que li preocupa en certa manera el futur de la seua malaltia, manté l’esperança que acabarà recuperant la seua salut.

 

En esta línia, es mostra totalment obert a l'amor i assegura que està solter i sense compromís als seus 77 anys. Ostarcevic també ha confessat que cap dels seus fills coneixia el seu estat de salut i que no es parla amb dos dels tres fills que té amb Norma Duval, Marc i Christian: «No em fa falta ningú. No vullc molestar».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!