La mare d'Àlex Casademunt explica per què no hi haurà homenatge al cantant

Rosa González diu que «ara no és el moment», però no ha descartat que es faça més endavant

Un mes després de la tràgica mort d'Àlex Casademunt en un accident de trànsit a Mataró (Barcelona), la seua família acaba d'anunciar la paralització de l'homenatge a l'exconcursant d''Operación Triunfo'.

Pocs dies abans del llançament del tema pòstum del cantant català, un duo al costat del seu germà Joan, els pares de l'artista s'han negat al fet que, de moment, la cançó surta a la llum.

S'especulava que el motiu d'esta decisió era que la defunció d'Àlex Casademunt encara era molt recent, un fet que ara ha estat confirmat per la mare del cantant, Rosa González, en una entrevista que ha mantingut amb el digital 'El Español'.

En la conversació, ha explicat que la raó per la qual han aturat el llançament del tema pòstum del 'triunfito' és que la seva mort encara està molt recent. «Ara no és el moment», ha dit.

El germà d'Àlex «no té forces per a fer promoció ni res d'això»

En este sentit, Rosa González no ha descartat que es faça més endavant, però no ha especificat una data exacta. «És complicat. És molt recent», ha contestat quan li han preguntat si quan haga passat un temps compartiran la cançó d'Àlex i Joan Casademunt.

«Ara no tenim tampoc moltes ganes d'això. De moment, no», ha assenyalat. A més, també ha destacat que el germà del cantant també està molt «afectat» per la recent pèrdua i que ara mateix no té «forces per a fer promoció ni res d'això».

La progenitora d'Àlex Casademunt ha assegurat que el tema pòstum del seu fill s'acabarà publicant, perquè saben que la millor manera de recordar-lo serà a través de la música, la seva gran passió.

No obstant això, ara no és el moment perquè la seva mort està encara molt recent i el dolor encara està per sobre de la resta de coses. En este sentit, tampoc han posat cap data, ja que prefereixen deixar passar el temps i publicar la cançó més endavant.

Possible homenatge dels seus companys d''Operación Triunfo'

Rosa González també ha aprofitat l'entrevista per a agrair la infinitat de missatges de força i d'afecte que ha rebut per part d'amics, familiars, companys i fans del català després de la mort del seu fill. «Ho agrairé eternament perquè tot el món s'ha portat molt bé, molt bé, de veritat», ha dit.

Malgrat que s'ha especulat que la resta de 'triunfitos' que va compartir acadèmia amb Àlex Casademunt l'any 2001 estaven preparant un homenatge per acomiadar l'artista i recaptar fons per a la seua filla, Bruna, la mare del cantant català ha assegurat que desconeix si esta dada és certa.

El que sí que arribarà prompte és el nou disc de Fórmula Abierta, el grup del qual Àlex Casademunt va formar part amb Javián, Geno i Mireia.

Es preveu que el treball siga també un homenatge a qui va ser el seu company, tot i que la seua mare tampoc en té coneixement. «S'ha dit alguna cosa, però no sé res de veritat», ha conclòs.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: CaixaBank anuncia un ERO que pot afectar «tots els centres de treball»" "Una altra empresa que no se'n salva: despatxaran 1.000 treballadors"