Messi se'n va de vacacions amb la seua dona i els seus fills

L'estrella del Barça ja descansa després d'una temporada molt exigent

 

Leo Messi acaba de començar les seues vacacions després de la Copa Amèrica i ho ha fet en una platja espectacular al costat de la seua dona Antonella Rocuzzo i els seus fills. L'argentí inicia les vacacions després d'una temporada dura que ha acabat amb eliminació de la seua selecció, capitanejada per ell, en les semifinals de la Copa Amèrica.

 

Messi desconnecta i es relaxa en la platja

El davanter argentí ja descansa amb Antonella Rocuzzo i els seus tres fills en una platja idíl·lica per a desconnectar de tota la seua rutina del dia a dia. Eixes vacacions arriben després d'una temporada a on només ha guanyat la lliga amb el Barça. L'any futbolístic de Leo Messi no ha sigut dels més bons i el seu final ha acabat amb molta polèmica a causa de les seues dures declaracions contra la Conmebol, insinuant cert favoritisme cap a la selecció del Brasil. El jugador es relaxa d'eixa manera després d'una temporada exigent.

 

Antonella i el seu home disfruten amb els seus fills

El crack del Barça i la seua dona han publicat en les xarxes socials algunes fotografies en les que apareixen relaxats i disfrutant  d'unes vacacions paradisíaques. La mateixa Antonella ha mostrat una imatge a on apareixen Leo i els seus tres fills, Thiago, Mateo i Ciro, en una idíl·lica platja i amb part dels seus cossos submergits en les turqueses aigües del mar Carib. Una bonica estampa familiar.

 

 

Messi tindrà més temps de vacacions

La temporada de Messi ha acabat en juliol a causa de la Copa Amèrica, motiu pel que l'argentí serà dels últims jugadors que s'incorporen a les ordes d'Ernesto Valverde esta pretemporada.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!