El restaurant de Messi tanca les portes definitivament

El davanter del Barcelona ha decidit retirar-se temporalment del món de la restauració
El restaurant de Messi tancarà les portes definitivament   | Facebook (Bellavista Jardín Norte)

 

Leo Messi ha tancat el què quedava del seu restaurant Bellavista del Jardín del Norte i ha decidit, de moment, eixir del negoci de la restauració. El davanter del Barcelona i el Grupo Iglesias, socis en el negoci, han posat el local al mercat. Segons informen fonts del sector immobiliari a 'Crónica Global' el jugador i el grup argentí oferixen el traspàs del negoci per un milió d'euros, una quantitat mensual fixa més un percentatge de facturació, també mensual. 

 

De moment, els gestors anuncien que encara no hi ha cap inversor interessat, ja que el total de la suma a la que ascendix el traspàs del negoci s'apropa al milió d'entrada més, aproximadament, uns 20.000 euros al mes. Un preu d'eixida que els gestors consideren «massa car, ja que el local està situat en un carrer peatonal, sí, però no conseguirà la caixa necessària per a cobrir la inversió», alerten les mateixes veus al mitjà.

 

Només actes privats i càtering

 

Bellavista del Jardín Norte deixarà d'estar vinculat als socis tan bon punt aparega un inversor. La liquidació del negoci passa només huit mesos després que el bufet tancara al públic després de dos anys en operació. Recordem que, a pesar de la seua popularitat, el restaurant va decidir tancar al públic i dedicar-se només a actes privats i càtering. Les fonts insistixen al mitjà que l'elevat lloguer del local, la mala planificació i l'excessiva inversió poden haver sigut les causes de la frustració del local del futbolista i el Grupo Iglesias.

 

Des de fa huit mesos el restaurant només es dedicava a fer actes privats   | Facebook (Bellavista Jardín Norte)

 

El futbolista no deixarà el món de la restauració

 

La punxada del grup de rebosteria internacional argentí al centre de Barcelona posa una fi, temporal, a l'aventura de Messi en el món de la restauració. La família del davanter està preparant l'obertura d'un bufet de 1.000 m2 amb capacitat de fins a 100 persones. Un espai que ja compta amb llicència d'obres i a l'espera que els treballs acaben a finals d'enguany.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!