Mor l'escriptora Soco Cordente als 36 anys

L'escriptora va rebre el Premi Cercle Roig per la seua obra 'Encuentros entre notas discordantes'
Soco Cordente |


L'escriptora de Conca Soco Cordente ha mort aquest dissabte als 36 anys. El funeral ha sigut aquest diumenge, 28 de novembre, a les 13.30 hores a l'església de Sant Pere i les seues restes mortals reben sepultura en Villares del Saz.

Cordente és autora de llibres com a 'Egos' o 'Cromatismos' i va rebre el Premi Cercle Roig per 'Encuentros entre notas discordantes', la seua òpera preval. També va treballar com a cronista i entrevistadora per a la revista musical '100% Pop Espanyol' des de setembre de 2016. A més va col·laborar amb mitjans locals com 'LifeCuenca'.


La mort de la jove ha commocionat ciutat; polítics, veïns i personalitats del món de la cultura han volgut donar el condol a la seua família. "Commocionat, com molts veïns i veïnes de Conca. Qualsevol comiat és trist, però Soco s'ha anat massa prompte", ha assenyalat perfil de Facebook l'alcalde de Conca, Darío Dolz.


"La societat de Conca està de dol perquè s'ha anat una dona massa jove i amb moltíssim talent. Sempre estaràs en els nostres cors", ha dit el president de la Diputació de Conca, Álvaro Martínez Chana.


El president de Castella-la Manxa, Emiliano García-Page, ha expressat també el seu pesar per la defunció de l'escriptora: "Hi ha talents que marxen massa prompte. Hui Cuenca acomiada a l'escriptora Soco Cordente. El meu suport i afecte per a la seua família i amics". També ha volgut recordar-se d'ella la Biblioteca Pública de l'Estat de Conca. En un missatge de Twitter ha assenyalat: "Ens ha deixat sense paraules; ha marxat amb tan sols 36 anys. Nostres més sinceres condolences a la seua família".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Finalitza la vaga dels treballadors de Pilkington després de ratificar l'acord" "Plastic Omnium d'Almussafes se suma a les protestes per les baixades salarials"