Mor Inmaculada Escrivà, alcaldessa de Palma de Gandia, als 47 anys

La política de Compromís patia un càncer i era mare de dos fills
Inmaculada Escrivà en el seu despatx | Ajuntament de Palma de Gandia

Commoció en la localitat valenciana de Palma de Gandia, en la comarca de la Safor, per la mort de la seua alcaldessa, Inmaculada Escrivà Fayos, este dimarts.

Compromís, el partit polític del que formava part, ha sigut l'encarregat d'anunciar la defunció en un comunicat a través de les xarxes socials. La formació ha traslladat el seu «dolor i consternació» davant la mort d'Escrivà. «Descansa en pau. Gràcies pel teu compromís», han agregat.

Escrivà era alcaldessa de Palma de Gandia des de juny de 2019, després de què la seua candidatura guanyara les últimes eleccions municipals del 26 de maig.

No va poder superar un càncer

Escrivà tenia 47 anys i patia un càncer que se li havia diagnosticat fa un temps i que, finalment, no ha pogut superar. L'alcaldesa de Palma de Gandia era mare de dos fills.

Segons ha informat el mateix Ajuntament de la localitat, el soterrament serà este dimecres a les 17 hores de la vesprada en l'església de Palma, tot i que, a partir de les 10 del matí, estarà en l'Ajuntament, a on es podran arrimar, amics, familiars i veïns a donar-li l'últim adéu.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sara Carbonero celebra bones notícies" "Ana Rosa anuncia la notícia més esperada d'Arrimadas"