El nou 'retoc' físic del rei Joan Carles

El rei emèrit suma una nova visita clínica
El rei Joan Carles reapareix | València Diari

 

Que Joan Carles I passe pel quiròfan no és cap novetat: este estiu el rei emèrit s'ha fet tres bypassos i l'any passat es va operar del maluc. La novetat, però, és que esta volta Joan Carles ha acudit al quiròfan per a fer-se retocs estètics.

 

Joan Carles podria haver-se retocat la cicatriu que es va fer en la front en xocar amb un arbre

Esta setmana el rei emèrit ha visitat la Clínica Desánchez en  Barcelona. Segons fonts mèdiques, el doctor Manuel Sánchez ha atés el rei per «proves rutinàries», encara que el centre està especialitzat en tractaments per a evitar l'envelliment, la cel·lulitis i flaccidesa, a més de líftings i implants.

Joan Carles podria haver-se retocat la cicatriu que es va fer al front en xocar amb un arbre | EFE

 

Amb 81 anys, ja en fa més de 15 que el rei es visita amb el doctor Sánchez, tot i que és la primera ocasió en què Joan Carles ha viatjat fins a la seu. S'intuïx que podria haver acudit a la clínica Desánchez per a arreglar-se la cicatriu que li va deixar el seu últim accident, quan es va obrir el front amb una branca.

 

L'últim retoc visible que es va fer el monarca va ser implantar-se un aparell dental per a corregir la dentadura de classe Invisalign. I és que sent un personatge públic i fregant els 82 anys, també és normal que l'antic monarca cuide la seua imatge i intente aparentar més jove.

 

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!