El pacte secret entre Joan Carles i Sofia que els ha fet rics

Segons expliquen diversos mitjans podrien tenir més de 1.700 milions d'euros
Juan Carlos i Sofía en una de les darreres aparicions | Diez Minutos

 

Joan Carles i Sofia ja fa temps que no amaguen la seua manca de relació matrimonial. No es divorciaran, però no fan vida de parella. Durant anys, els mitjans d'arreu de l'Estat van callar tot i saber-ho, però l'abdicació de Joan Carles ha democratitzat la família reial, que rep cops cada dos per tres. 

Ara ha tornat a tocar als reis emèrits. El portal 'Cotilleo.es' explica el motiu pel qual la parella encara manté una relació formal: els diners.  

Fa anys que es va acabar la relació amorosa

Segons explica el mitjà, la passió entre Joan Carles i Sofia va durar ben poc. La grega va intentar retornar a casa seua. De fet, el Parlament de Grècia va tractar el tema, ja que es va preguntar si es retornaria el dot públic al país en cas de divorci. Però Sofia va voler donar una nova oportunitat al Borbó, tot i que ja sabia l'existència d'algunes amigues especials. 

Ja fa temps que alguns mitjans asseguren que Joan Carles s'ha enriquit cobrant comissions. Com ara per barrils de petroli que l'Estat espanyol cobrava. I sembla que Sofia va decidir unir-se sota el lema «millor amb ell que contra ell». 

Una reina discreta però rica

Unas de les virtuts de la grega és el seu saber estar. No crida l'atenció, gairebé no es coneix cap polèmica exclusivament seva. Ara bé, això no impedeix que haja aconseguit reunir una quantitat de diners més que considerable. La revista Forbes xifrava la fortuna de la parella l'any 2003 en 1.790 milions d'euros.

Joan Carles no ha parat de fer negocis, alguns d'ells amb Corinna. I aquí Sofia ha sabut demanar la seua part. Dels seus recursos han eixit per exemple els estudis dels seus nets.  I no només això, fins i tot ha ajudat la seua germana Irene durant anys.

No només això, cal tenir en compte que ja cobren un sou públic, de manera que tots aquests negocis suposen un sobresou, probablement il·lícit i fora de la llei. El que és segur, és que Joan Carles assumeix un pacte on Sofia calla (tant dels seus negocis com de les seues altres relacions), a canvi d'aquesta fortuna milionària.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA | L'actor valencià Nacho Vidal, diagnosticat amb el virus de la Sida" "Ana Julia va assassinar el xicotet Gabriel de manera «freda i meditada»"