Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Els pantalons de Messi que s’han fet virals en Twitter

El «pijama» del blaugrana ha generat moltes reaccions en les xarxes socials
Leer en español
L'emotiva carta d'un fan a Leo Messi ha conseguit que els pantalons del blaugrana es facen virals en les xarxes socials | Cedida

 

Leo Messi continua estant en boca de tots per la roba que vist en la foto que va compartir el jove Santi Alberioni en Instagram. Però ara és en Twitter a on la foto dels dos també s’ha fet viral, generant moltes classes de reaccions –a favor i en contra– del disseny dels pantalons que porta el futbolista argentí.

 

El famós «pijama» de Leo Messi

Concretament, ha sigut el periodista deportiu David De las Heras qui ha compartit la imatge de Messi i Alberioni, compartida primer en el compte d’Instagram del jove de 24 anys, juntament amb un text molt emotiu que li ha dedicat al seu ídol que el va fer «el xic més feliç de l'univers» en topar-se pel carrer amb ell.

 

Tot i que la fotografia representa un moment «inoblidable» per a Alberioni, els pantalons de Messi han robat el protagonisme de l’emotiva carta i s’han fet virals en les xarxes, generant moltes bromes i rialles o missatges més seriosos referint-se al preu de la roba que vist el futbolista: «El pijama costa el mateix que cobres en sis mesos», «Com valga el mateix que la suadora, podràs reformar la teua habitació sencera».

 

 

 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris