Les dures paraules de Jorge Javier Vázquez sobre Mila Ximénez i el seu càncer

ÚLTIMA HORA CORONAVIRUS: Continua la tendència a la baixa d'afectats
Mila Ximénez i Jorge Javier Vázquez, en un viatge l'estiu passat a Londres. | Instagram

Mila Ximénez va entrar en directe el dimarts passat,16 de juny, en 'Sálvame' per a revelar que patix càncer de pulmó. L'exdona de Manolo Santana revelava que «el dilluns de la setmana anterior va anar a fer-se una ressonància perquè no podia amb els dolors i, després de la prova, li van comunicar que tenia càncer», segons va confessar en directe.

El presentador Jorge Javier Vázquez va intentar mantindre l'enteresa davant de la trista notícia de la seua amiga, i va intentar alçar l'ànim dels seus companys. El conductor de 'Sálvame' va enviar un missatge de suport a la seua amiga i confident. «T'estime molt, has fet un jurament i els juraments es complixen», assegurava el presentador.

«Cal lluitar i fer front als problemes»

Minuts després, Jorge Javier decidia oferir el seu punt de vista sobre esta terrible situació. «Esta classe de situacions et deixen en xoc però crec que el missatge que cal enviar és que cal lluitar, cal fer front als problemes i cal no afonar-se. Entenc la preocupació de tots però hi ha molta gent que està lluitant amb ell, convivint amb ell i el venç», sentenciava Jordi.

Ara, el periodista ha compartit amb els seus seguidors el dinar que ha tingut amb Mila Ximénez, que afirma estar espantada. «M'impressiona escoltar a la meua amiga Mila dir que està espantada. Tindre por és una cosa normal, tots en tenim. Però 'estar espantada' implica un patiment, un temor més delicat que el que provoca la por», ha explicat el periodista.

El presentador de Telecinco ha explicat que la seua companya és molt pragmàtica. «Mila m'ha explicat que el que no li fa cap gràcia quan va a l'hospital és vore que la fiquen en sales senyalitzades amb cartells que diuen 'Oncologia' o 'Radiologia'. Com que és molt pragmàtica, li recomane no llegir-los».

La causa pendent de Jorge Javier i Mila

El presentador ha confessat en el seu bloc de 'Lecturas' que té un viatge pendent amb la seua amiga Mila. «L'únic que diferencia este estiu dels anteriors és que no hem planejat cap viatge junts. Té igual. Queda pendent. Estic convençut que la vida ens oferirà encara molts motius per a fer-lo», ha tancat.

Jorge Javier Vázquez i Mila Ximénez han compartit grans moments junts. En juliol de l'any passat, el periodista i la col·laboradora van disfrutar d'una escapada en solitari a Londres, a on van fer turisme i van compartir confidències.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"A la llum la primera foto de la boda de Belén Esteban i Miguel" "Ix a la llum la notícia que Felip VI i Letícia volien amagar"