La reina Letícia i tot el seu passat amorós al descobert

Tres han sigut les parelles conegudes de la periodista, un matrimoni i un divorci marquen el seu casament amb el rei Felip
La reina Letícia i tots els seus amors  | València Diari

 

Letícia Ortiz Rocasolano és el nom de l'actual reina d'Espanya, un nom que té un passat amorós com el de qualsevol persona del món, la diferència és que el seu sempre s'ha intentat amagar. Periodista de formació i reina de funció, una dona que sempre ha intentat 'cremar' el seu passat.

La vida amorosa de la reina Letícia pareix que només es basa en l'amor cap al rei Felip (o això fan saber des de la casa reial), però el que molts no saben és que la que fou presentadora del 'telediario' ja va estar casada durant un any amb un altre home.

Primera boda

L'any 1998 Letícia va contraure matrimoni amb l'escriptor i professor de literatura Alonso Guerrero, de qui es va divorciar després. Es van casar pel civil en l'ajuntament d'Almendralejo (Badajoz). El seu exmarit és actualment mestre de Literatura en Guadalajara, Mèxic. El matrimoni, que només va durar un any, va concloure amb el divorci. La parella va conviure des del 1992 fins a l'any 1999.

Possible avortament de Letícia

A partir d'ahí la jove periodista va començar a conviure amb un company de faena de CNN Plus, David Tejera, una relació que tampoc va funcionar massa i que es va acabar al cap de tres anys aproximadament. El colp dur va arribar quan el cosí de la reina, David Rocasolano, va confessar en el llibre 'Adiós Princesa' que Letícia va avortar de manera voluntària un any abans de comprometre's amb Felip. 

La Reina Letícia acusada pel seu cosí d'haver avortat en secret | Cedida.

 

Segons David, el pare hauria d'haver sigut David Tejera, a pesar de què ni ell mateix ho sabia. El cosí de la reina ha afirmat que Letícia sempre ha intentat destruir qualsevol prova que la relacionara amb eixe avortament.

Recentment, molts mitjans també han especulat que la reina va tindre una espècie d'idil·li amorós amb el cantant de Maná, Fher Olvera. Eixa suposada relació no ha sigut desmentida pel vocalista del grup, que simplement s'ha manifestat dient que guarda absolut respecte per la reina.

El possible idil·li amorós entre la reina Letícia i Fher Olver | GTRES

 

Controvèrsia amb l'inici de la seua relació amb el rei 

Letícia Ortiz ha tingut, com a mínim, tres grans relacions amoroses, les dos primeres ja citades, i la del rei Felip. 'El País' sosté que la reina ja havia resolt la seua relació amb David Tejera quan va començar a festejar amb el príncep, a pesar de què moltes fonts asseguren que Letícia començava a vore's amb Felip mentres encara ho estava deixant amb el periodista Tejera, home que en l'actualitat té dos fills, un d'ells amb la periodista d'Antena 3 Sandra Golpe.

Letícia i Felip el dia del seu casament | valència Diari

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La històrica mansió a on es casaran Rafa Nadal i Xisca Perelló" "Enganxa al nóvio violant a la dama d'honor i es casa amb als 2 dies"