La reina Letícia escandalitza a la premsa europea amb el seu estilisme

La reina va lluir un escot pronunciat que va deixar al descobert els seus sostenidors
La reina Letícia, qualificada d'atrevida per la premsa europea | València Diari

 

Una de les últimes aparicions de la reina Letícia està portant cua pel seu estilisme i no en Espanya, sinó en la premsa de països com Alemanya i Itàlia, a on s’han mostrat escandalitzats per un xicotet descuit de la reina Letícia en qüestió de roba. Va ser el passat dimarts, dia en què la reina va assistir a la inauguració del curs escolar en Càceres. Letícia va aparéixer amb una brusa ‘oversize’ que li va donar més d’un maldecap, ja que deixava entrevore part dels seus sostenidors.

Letícia és qualificada de «sexy» per la premsa italiana i alemanya

La reina Letícia en la inauguració del curs escolar en Càceres | València Diari

 

L’anècdota l’han captat el diari alemany 'Bunte' i l’italià 'Informazione', que han dut la notícia en portada, amb un titular d’allò més exclamatiu: «Se li veu tot!». I és que els alemanys ja han posat els adjectius de «sexy» i «atrevida» a Letícia, sobretot després de què la reina apareguera fa unes setmanes en la inauguració de la temporada al Teatro Real.

La reina Letícia, en la inauguració de la temporada del Teatro Real | València Diari

 

Per a l'ocasió, va lluir un vestit blanc que també va provocar el rubor de més d'un, ja que el vestit comptava amb una pronunciada obertura lateral en les cames i un bon escot pronunciat que la reina va lluir sense complexos i que va deixar al descobert els seus sostenidors; «este vestit està fora de control», pronunciava la premsa italiana.

L'escot pronunciat de la reina Letícia va deixar al descobert els seus sostenidors | València Diari

 

Potser perquè la seua forma de vestir estava escandalitzant tant a la premsa europea, o potser és simplement una casualitat, la reina va decidir mostrar-se en la seua última aparició pública en Burgos amb un vestit molt més discret. Allí va assistir-hi el passat divendres per a visitar el centre de referència estatal per a l'Atenció de Persones amb Malalties Rares i la reina va decidir lluir en esta ocasió un vestit de màniga llarga sense escot de tall midi.

 

Letícia, en la seua última aparició pública en Burgos | València Diari

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Gemma Mengual, sobre la polèmica amb Velencoso: «Va ser un malentés»" "Mónica Naranjo confessa que va estar «enamorada» d'Ana Milán"