La reina Letícia deixa de dur el seu anell de compromís i el de boda

La premsa alemanya s'ha fixat en este detall i ha revelat el perquè
La reina Letícia fa temps que no lluïx la seua aliança de boda ni la de compromís | València Diari

 

Les aparicions de la reina Letícia sempre són analitzades amb lupa; cada detall és important i la premsa alemanya, que fa temps que seguix els moviments de la reina al mil·límetre, s’ha fixat en un detall que havien passat per alt alguns mitjans: des de fa molt de temps, la reina no apareix mai ni amb el seu anell de casada ni amb el de compromís.

La premsa alemanya ha decidit analitzar este fet a fons, destapant els motius de l’absència d'estes dos joies tan simbòliques i importants en la seua vida, i tot fa indicar que la crisi de parella no seria el precursor d'esta situació, sinó un greu escàndol que va sacsejar els fonaments de la família reial el seu dia i que encara porta cua.

El Cas Nóos i el seu anell de compromís

'Vanity Fair' ja va senyalar en alguna ocasió que la reina no utilitza la seua aliança de boda des del 2011, quan la va abandonar a causa de les ferides que li produïen les contínues recepcions i salutacions en què havia de fer el ritual de donar la mà, que en certs actes pot durar hores.

 

La reina Letícia en una de les seues recepcions  | València Diari

 

L’ocultació de l'anell de compromís però, amaga una causa més intrigant. Segons la revista 'Vanity Fair', està relacionada amb un «escàndol que la família reial preferiria oblidar»; i és que la reina va decidir deixar de posar-se el seu anell de compromís quan el 2012 va eixir a la llum que havia sigut adquirit amb la targeta de crèdit del Cas Nóos. L’anell estava taxat en 3.000 euros i el rei Felip el va conseguir a través d’Iñaki Urdangarin.

Quan en el seu moment, Felip va voler tornar els diners al seu cunyat, Iñaki s’hi va negar i li va deixar l’anell com a regal. La reina Letícia, en vore que esta joia va ser adquirida amb diners il·lícits, va decidir guardar-la en el seu joier i des d'eixe moment no se l’ha tornat a vore lluint-la.

També pots llegir...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"🚨 URGENT: Lydia Lozano, traslladada d'urgència a l'hospital per un accident" "😂 El gran ridícul de Chabelita que ha fet esclafir de riure internet"