La suposada aventura entre la reina Letícia i el vocalista de Maná

La revista mexicana ‘Quién’ ha desvelat que la dona de Felip VI va viure un idil·li amb Fher Olvera mentres treballava com a periodista en el diari ‘Público’
El possible idil·li amorós entre la reina Letícia i Fher Olver | GTRES

 

Fa més de 15 anys la reina Letícia es va traslladar a Mèxic per iniciar la seua carrera com a periodista treballant per al diari ‘Siglo 21’, actualment conegut com a ‘Público’. Segons ha fet públic la revista ‘Quién’, Letícia viatjava en transports poc convencionals, com ara camions, i tenia el costum de beure tequila i de ballar salsa. Va ser durant aquella època quan la dona de Felip VI va conéixer al grup musical Maná i al seu vocalista, Fher Olvera.

L’idil·li entre Letícia i Fher Olvera

Encara que al principi van establir una bona relació d’amistat, els rumors sobre una possible aventura amorosa han circulat ràpidament entre els diferents mitjans de comunicació. Cap dels dos implicats s’ha manifestat públicament al respecte, però les últimes explicacions del cantant han provocat que es tornen a propagar rumors sobre el seu suposat idil·li en el país americà.

La setmana passada, Fher Olvera feia la següent declaració: «Primer, un cavaller no té memòria i ahí o deixem, però no. Tots els meus respectes a la reina i a la reialesa i a la gent d’Espanya, que els estimem molt. Mai diem res, som gent tranquil·la amb això». A més a més, el cantant va insistir en el fet que no havia rebut cap pressió per part de la Casa Reial per a negar els rumors sobre l’idil·li.

Fher Olvera ha negat que la Casa Reial l'estiga pressionant | GTRES

 

Siga com siga, la relació entre la reina Letícia i el vocalista compta amb molts anys de confiança. Una de les millors amigues de la Reina, Sara Cuéllar, va relatar com els dos suposats amants es van conéixer durant l’estada de l’asturiana en Mèxic: «Va conéixer Maná quan els va entrevistar», explicava. Els mitjans sospiten que va ser en aquell moment quan va tindre lloc el romanç.

Deixant de banda els rumors, el grup va quedar molt satisfet amb l’entrevista i, més avant, van usar un retrat de Letícia com a portada del seu àlbum ‘Sueños Líquidos’. L’artista encarregat de fer la pintura va ser el cubà Waldo Saavedra, i encara que la Reina aparega nueta, molts internautes opinen que l’única referència a Letícia és el seu rostre.

El retrat de Letícia a càrrec del pintor cubà | GTRES

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rosalía celebra el seu aniversari amb la seua germana Pili" "Thiago, el xiquet de 10 anys ingressat en l’UCI en Espanya i que demana ajuda urgent"