Risto Mejide s'enfronta a un mitjà de comunicació per un article sobre la seua dona

Risto Mejide ha compartit en les xarxes el seu malestar amb un titular que parla de la seua dona, Laura Escanes
Risto Mejide té uns 3 milions de seguidors en Twitter | Cuatro

El publicista i presentador de televisió és molt actiu en les xarxes, a on aprofita les seues intervencions per a ser molt crític i denunciar certes injustícies. Algunes d'estes vinculades a la seua pròpia persona. En este cas, Risto ha hagut de fer front a un titular publicat en el digital 'Crónica Directo' a on dediquen un article a la seua dona, Laura Escanes.

 

Este article partix d'un titular molt desafortunat que diu «Laura Escanes abandona a la seua filla per a anar-se'n de copes». Davant de la publicació d'esta notícia, Risto ha volgut compartir la pantalla a on apareix el text i ha aprofitat per a etiquetar al periodista que la redacta.

 

Posa el masclisme sobre la taula

Risto ha explicat que es dedica a presentar 'Todo es mentira' per a poder denunciar i remarcar la faena que fan alguns periodistes com el que firma esta notícia. Un text que ha catalogat com a masclista i repugnant. Després d'estes afirmacions, han sigut moltes les persones que l'han recolzat i han mostrat el seu desacord en el text publicat pel citat mitjà de comunicació.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!