El missatge de despedida de Risto que encén les alarmes

El jurat de Got Talent podria deixar el programa després d'esta edició

Imatge de Risto Mejide
Risto Mejide preocupa als seus fans pel seu últim missatge en les xarxes socials | GTRES

Instagram acaba de ser testimoni d'un possible adéu. El presentador Risto Mejide ha publicat una imatge en la xarxa social amb un comentari que podria preocupar als seguidors de Got Talent.

Risto alarma als seus fans

El jutge més dur de Got Talent ha alertat als seus fans a causa de l'última publicació que ha penjat en les seues xarxes socials. La imatge diu poc, ix ell mateixa en el plató de Got Talent. El que potser diu massa, o deixa coses sense dir, és el seu comentari. «Gràcies @gottalenttv. Gràcies @telecincoes. Gràcies @fremantleesp. Gràcies @danimartinezweb. Gràcies @edurnity. Gràcies @pau_padilla. Gràcies @santimillan. I sobretot, gràcies a vosaltres. El dilluns vos les done en persona.», ha escrit el presentador.

Este missatge podria tractar-se clarament d'una despedida, a on el presentador agraïx tot l'equip de Got Talent. El programa està a punt de començar els programes en directe, després de les audicions. Risto Mejide sí que estarà com a jurat durant la recta final d'esta edició del programa.

La recent paternitat podria suposar l'adéu de Got Talent

El possible adéu agarra pes tenint en compte que el presentador acaba de ser pare i que de moment el seu programa en 'Cuatro', 'Todo es mentira', funciona bastant bé. Este motiu, potser, fa que el presentador busque que el pròxim 2020 siga un any més tranquil de faena. De moment, cal esperar la decisió definitiva, però el missatge de Risto ja ha creat preocupació en les xarxes, encara que només podria tractar-se d'un agraïment.

També pots llegir...

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari