Risto Mejide revela el secret millor guardat de les seues ulleres de sol

El publicista va criticar l'actuació d'una cantant en 'Got Talent' i va aprofitar l'ocasió per a explicar per què ell sempre porta este icònic complement
Risto Mejide en el programa 'Got Talent' | TELECINCO

Risto Mejide és conegut per tots pel seu to crític que sempre l’acompanya i també per un complement imprescindible de la seua imatge, del que poques voltes ha prescindit: les ulleres de sol. Amb elles, es va donar a conéixer com a jurat en ‘Operación triunfo’ i amb elles s’ha seguit mostrant en tots els programes en què ha aparegut, llevant-se-les en comptades ocasions i canviant-se-les per unes de vista només en el programa d’entrevistes que va dirigir en Antena 3, ‘El Rincón de pensar’.

 

El curiós motiu pel que no se les lleva mai

Este complement s'ha convertit en protagonista però, en el últim episodi de ‘Got Talent’, Risto va explicar per fi el motiu pel que sempre duia posades les ulleres de sol, arran de l’actuació d’una concursant a qui va criticar per haver mantingut els ulls tancats durant tota la seua actuació.

 

Risto va criticar l'actuació d'una concursant | TELECINCO

«Els ulls expressen també moltes coses. És la porta per a on entren les emocions», va recriminar el publicista a l'artista per a explicar per què utilitza sempre ulleres de sol «perquè sinó, la gent, veient els meus ulls preciosos, s'enamoraria de mi», va etzibar-li amb to d’humor mentres el públic i els seus companys se’n reien d’ell.

 

Dani Martínez no va poder aguantar-se davant d'esta afirmació i va contestar-li: «El senyor de les ulleres obscures li ha dit que la mirada és el que transmet. És que és terrible», va dir-li en to jocós. D'altra banda, Paz Padilla no se’n fiava del motiu real pel que el publicista estaria amagant els seus ulls i va fer la seua pròpia hipòtesi al respecte: «Jo crec que tens els ulls molt enganxats o tens un ull mirant cap a l’altra banda».

També pots llegir...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Uns lladres assalten la casa dels pares de Rosalía" "Un expresentador de 'El programa de Ana Rosa', condemnat per defraudar a Hisenda"