Laura Escanes parla sobre una traïció que va patir abans de conéixer a Risto

La influencer ha explicat una història que li va fer molt de mal en el seu dia
Laura Escanes parla sobre un moment complicat que va patir fa uns anys   | INSTAGRAM (@LAURAESCANES)

Laura Escanes, abans de conéixer a Risto Mejide, ja havia experimentat el que era l'amor amb Ferran Regaña, un xic que va conéixer quan passava l'estiu en la costa de Girona.

  

A pesar de què va ser el seu amor adolescent, Laura Escanes no guarda un bon record de la relació i d'eixa manera ho ha volgut explicar ella mateixa. Segons ha narrat la influencer, en un d'eixos estius va patir una forta traïció per part dels qui creia que eren els seus amics.

  

Laura passava un dia de platja al costat dels seus amics però, en un moment del dia, la influencer va anar a banyar-se ella a soles, instant en el que ells li van xafardejar el mòbil. En el telèfon, Laura tenia diferents fotografies pujades de to que els seus amics no van dubtar a reenviar a uns quants contactes.

Laura Escanes va estar tancada durant uns dies

Avergonyida, després de vore distribuïdes les seues fotos per tot el poble, Laura va estar durant mesos tancada en sa casa. Això va suposar el fi de la relació d'amistat amb algun d'eixos amics. Després de la traïció i de la ruptura amb el seu nóvio, també en eixos dies, la vida ha sabut donar-li a Laura un romanç carregat de felicitat al costat de Risto Mejide, acompanyat del naixement de la seua filla.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El retoc estètic de Chabelita que fa bollir internet" "L'actriu Josele Román passa pel pitjor moment de la seua vida"