Simoneta, la filla de Pilar de Borbó, ingressada una setmana després de la mort de sa mare

«Té pneumònia i l'han ingressat per a posar-li un tractament fort d'antibiòtics en vena»
Simoneta, filla de la infanta Pilar de Borbó, ha sigut ingressada per una pneumònia | YouTube

Simoneta Gómez-Acebo, la filla de la infanta Pilar de Borbó, ha ingressat en l'hospital només una setmana després de què morira sa mare, la germana del rei Joan Carles I. La cosina del rei Felip VI i neboda de Joan Carles I ha hagut de ser hospitalitzada a causa d'una molèstia respiratòria, segons avançava este dimecres 'Vanitatis', encara sense confirmació.

Este dijous, fonts de la família han afirmat que «té pneumònia i l'han ingressat per a posar-li un tractament fort d'antibiòtics en vena, però evoluciona bé», segons arreplega 'El País'. A demés, faria algun temps que Simoneta no es trobava massa bé, però havia posposat la seua salut a la de sa mare, que va morir el passat dimecres, 8 de gener.

Maria de Fátima Simoneta Luisa Gómez-Acebo i Borbó

La filla de la infanta difunta Isabel de Borbó té com a nom complet Maria de Fátima Simoneta Luisa Gómez-Acebo i Borbó. Va estar casada amb José Miguel Fernández Sastrón, net del fundador de 'Galerias Preciados', amb qui va tindre tres fills: Luis (28), Pablo (24) i María (10). 

El matrimoni va durar 19 anys i, des del moment de la separació, a Simoneta se l'ha relacionat amb diferents hòmens coneguts com l'actor José Coronado o Beltrán Cavero, nebot de l'expolítica i expresidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El somni de Pilar Rubio i Sergio Ramos que podria fer-se realitat" "Letícia, molt afectada després de saber una notícia sobre la mort de la seua germana"