'El Soro', ingressat en l'Hospital Clínic de València per una angina de pit

El matador de bous valencià té un llarg historial clínic
'El Soro' ha sigut ingressat en el Clínic per una angina de pit | València Diari

El matador de bous valencià Vicente Ruiz 'El Soro' està ingressat en l'Hospital Clínic de València després d'haver patit una angina de pit, a l'espera de què se li practique un cateterisme, segons ha informat la seua parella, Eva Rogel.

El destre valencià, de 57 anys, ha patit diferents episodis de forts dolors en el pit en les últimes hores que no han calmat amb la medicació, motiu pel que ha sigut traslladat en ambulància i està sent tractat pel servici de Cardiologia del citat centre.

En abril de 2018, 'El Soro' va patir un infart de miocardi mentres rebia un homenatge en Roquetas de Mar (Almeria) i, després d'este episodi, se li va col·locar un estent en l'artèria coronària i pren medicació específica.

Un llarg historial mèdic

La seua vida té un llarg historial mèdic; el més greu, la lesió que va patir en abril de 1994 en Benidorm, en la Marina Baixa (Alacant), en el seu moment de plenitud professional, quan es va trencar els lligaments del genoll esquerre que li va apartar de les places.

En 2013, i després de 34 intervencions en la cama, el cirurgià Pedro Cavadas li va implantar una cama biònica de titani, que li va permetre poder complir el seu somni de reaparéixer en el moón dels bous després de 24 anys retirat.

A pesar d'això, esta mateixa pròtesi es va infectar el passat estiu i va fer fins i tot témer per la integritat de l'extremitat, que va poder ser finalment mantinguda després d'una intervenció quirúrgica, també a càrrec del doctor Cavades.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El drama de Roberto i Maria: valencians sense faena i vivint en el carrer en Dénia" "Fotos Família Reial: dol per la infanta que podria haver sigut reina d'Espanya"