Susanna Griso alarma als seus seguidors per una fotografia recent

La presentadora de 'Espejo Público' ha fet públiques unes fotos de les seues vacacions en Uganda
Susanna Griso en la presentació del programa | Cedida

Susanna Griso, presentadora amant de la natura i dels animals, ha passat les seues vacacions de Nadal en una de les terres preferides: Àfrica. La periodista ha demostrat eixa passió compartint unes fotografies en Instagram a on mostra el seu viatge a Uganda. I és en eixes fotografies que han despertat les alarmes dels seus fans.

 

Les fotografies que han provocat l'alarma

Segons pareix, una de les imàtgens ha sorprés negativament per l’aparença física de la presentadora d’Antena 3, que es veu molt prima i descuidada. Són eixes fotografies les que fan evident que la periodista ha perdut molt de pes d'un temps cap ací. Cal no oblidar que la periodista ha tancat un any dur, amb la mort de la seua germana, a la qui estava molt unida.

 

La seua cara més solidària

Però si una cosa també s'ha pogut vore en les fotografies fetes públiques és la seua faceta més altruista. Susanna Griso s'ha reafirmat en la seua ajuda cap a les persones que més ho necessiten, i ha decidit apadrinar a xiquets desafavorits, com ha comunicat en els seus perfils públics d'internet.

A demés, una de les imàtgens que ha robat més el cor de l'audiència ha sigut la d'una cria de goril·la. Una de tantes fotos que la periodista s'ha fet amb diferents animals del continent africà i que han fet evident la seua passió i afecte pel món natural.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Desvelen que Bigote Arrocet ha sigut infidel a Maria Teresa Campos amb dos dones" "El rei Joan Carles celebra els 82 anys d'una forma molt íntima"