Susanna Griso parla en directe del seu vot d'este diumenge

La periodista continua mantenint en secret els seus ideals polítics

Susanna Griso no dirà el seu vot en directe| GTRES

 

Susanna Griso s'ha negat en directe a dir el seu vot, tot i la pressió dels seus companys de programa. La presentadora ha dit que encara pot haver dubtes, però el seu rostre pareixia tindre clar a qui votar.

  

La presentadora d'Espejo Público ha comentat en directe que encara podria tindre dubtes sobre el seu vot, fet que han desmentit els seus companys. «Crec que tens molt clar a qui votar però no ho vols dir», ha comentat el periodista Nacho Abad. La periodista sempre s'ha mostrat molt neutra respecte a la política, i sempre ha evitat posicionar-se, encara que ha reconegut no ser independentista, a diferència del seu home.

 

Griso es nega a dir el seu vot

«No pense dir el meu vot en públic», ha comentat la periodista entre riures. La resta de col·laboradors tampoc han dit el seu vot. «Jo sé a qui votaràs», afegia Nacho Abad, que després li ha proposat un joc. «Mira, jo fique en un sobre el partit al qui crec que votaràs i, després de votar, vegem si estic acertat», ha proposat el periodista a la presentadora. Susanna Griso ha acceptat el joc amb la condició de què òbriguen el sobre en privat i fora de càmeres.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!