Una treballadora de la boda de Rubio i Ramos: «Ens van tractar com a gossos»

Ha assegurat en ‘Sálvame’ que no els van deixar menjar res fins a altes hores de la matinada i que els van donar les sobres dels convidats
Una treballadora de la boda de Pilar Rubio i Sergio Ramos es queixa de les condicions en les que van estar | València Diari

 

La boda de Pilar Rubio i Sergio Ramos encara és notícia. Ara per les declaracions d’una de les treballadores de l’enllaç, tot i que haurien firmat un contracte de confidencialitat amb una multa de 100.000 euros si filtren alguna classe d’informació als mitjans de comunicació. Amb tot, segons ha pogut saber ‘Sálvame’, «els haurien tractat com a gossos».

 

Sense vestuaris i sense les condicions pactades

Dissabte passat es va celebrar l’enllaç del futbolista i la col·laboradora d'‘El Hormiguero’. Una boda que va ser com un somni ple de sorpreses, tot i que no opinen el mateix els treballadors de la finca. Els empleats van haver de firmar un contracte molt estricte que els impedix filtrar informacions de l’enllaç, però ‘Sálvame’ ha conseguit contactar amb una d’elles, fent que isquera a la llum la mala experiència que han patit.

 

Va ser una boda de conte de fades, però no per als treballadors | Instagram

 

«L’equip de treball, fatal. Van pagar 10 euros l’hora», ha explicat. A més a més, els treballadors no tenien cap vestuari a on canviar-se hòmens i dones per separat: «Estàvem allà tots nuets, una vergonya». Però això no és tot, segons ha explicat la dona, els havien promès uns quants punts que, finalment, no van complir: «Com que els portarien fins allà en uns vehicles. Però, al final, vam haver de buscar-nos la vida. Per a tornar, el mateix».

 

Els tractaven «com a gossos» i els van donar les sobres per a sopar

A més, l’empleada també ha assegurat en ‘Sálvame’ que el maître la va tractar «com si fora un gos», no ens deixaven que «parlàrem ni riguérem», els «cridaven» i, tot i començar a treballar a les dos de la vesprada, no els van deixar menjar res fins a altes hores de la matinada: «Quan per fi ens van donar per a menjar, eren les 3 de la matinada i eren les restes dels convidats». Però, el pitjor és que encara no han cobrat i no ho faran fins a la setmana que ve: «Ja vorem quan ingressen què és el que ingressen perquè ja m’espere qualsevol cosa».

 

A pesar de tot, la treballadora també ha excusat la parella i els convidats de la boda. Ha explicat que Pilar Rubio i Sergio Ramos no gestionaven res i no tindrien constància dels abusos patits per part dels empleats: «Si els convidats o els mateixos que es van casar ho saberen, no crec que ho hagueren consentit».

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!