Sergio Ramos i Pilar Rubio ja estan casats

La parella ha posat per a la premsa fent-se un gran bes a l'eixida de la catedral de Sevilla
Pilar Rubio i Sergio Ramos en una de les seues primeres besades com marit i muller | València Diari

 

Han hagut de passar uns quants anys de relació i tindre tres fills, però Sergio Ramos i Pilar Rubio ja són matrimoni. El futbolista i la presentadora han protagonitzat una espectacular i emotiva boda, tal com reflectien les seues cares a l'eixidaa de la catedral de Sevilla, a on s'ha celebrat l'acte més important de les seues vides. 

Després de la cerimònia, la parella ha decidit demostrar el seu amor davant de la premsa –i els molts curiosos que estaven a les portes del temple– amb un gran bes. No només això, després de dedicar uns grans somriures a les càmeres, han premiat a tot el món amb una segona besada encara més llarga i apassionada. 

La parella ha agraït a tota la gent que els esperava fora de la catedral | La Coctelera

 

Els dos s'han mostrat molt pròxims amb tots els seus seguidors i altres persones anònimes que els han estat esperant a les portes de la catedral. En un preciós gest, s'han acostat per a agrair-los que hagen volgut compartir la seua alegria en un dia tan especial. 

Vestida de Zuhair Murad

Un dels plats forts de la boda, a més de la imatge de la besada dels nóvios, era saber quin seria el vestit triat per Pilar Rubio per anar a l'altar. El misteri no s'ha rebel·lat fins a l'últim moment, ja que ha eixit de l'hotel oculta per un gran paravent. 

Destacant sempre pels seus 'looks' originals i cridaners, la col·laboradora de 'El Hormiguero' no ha dubtat en seguir eixa tendència en el seu dia més especial. Ha lluït un vestit dissenyat per Zuhair Murad, a on destacaven un gran número de brillants. 

Pilar Rubio duia un vestit  de Zuhair Murad | La Coctelera

 

L'originalitat del vestit ha sigut un dels temes més comentats. Els seus detalls lluents no han agradat a tot el món però, a pesar de les crítiques, la nóvia no ha dubtat en mostrar el seu vestit, parant-se en les múltiples peticions per a poder retratar-la fetes pels fotògrafs. De fet, no només ha sigut el detall del vestit el que ha cridat l'atenció. S'ha destacat molt també del seu conjunt el seu ram, de cal·les negres, identificant-lo com una mostra del seu habitual estil rocker, i segons pareix, símbol d'amor etern.

La millor vestida, segons l'opinió de molts, va ser la valenciana Núria Roca | GTRES

 

I, com sol passar en estos actes, els trages dels convidats tampoc no han passat inadvertits. Més, tenint en compte, les normes rígides d'etiqueta que van marcar els nóvios en les instruccions de la invitació. En eixe sentit, qui ha comptat amb la unanimitat de la crítica ha sigut la valenciana Núria Roca, que amb un conjunt morat i groc, s'ha mostrat elegant i apropiada. No es pot dir el mateix de la parella Beckham que, a pesar de la fama que tenen en el seu país, en Espanya no tots han estat d'acord amb el color del vestit de Victoria.

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VÍDEO: El sensual ball de Shakira que ha revolucionat els fans" "L'espectacular vinoteca que amaguen els reis en la Zarzuela"