Les normes que han de complir els convidats de la boda de Pilar Rubio i Sergio Ramos

La parella ha prohibit l'ús dels telèfons mòbils i ha limitat l'edat dels assistents en la festa posterior
Pilar Rubio i Sergio Ramos es casen el pròxim 15 de juny en la Catedral de Sevilla | Gtres

 

Quan queden molt pocs dies per al casament de Pilar Rubio i Sergio Ramos, que tindrà lloc el pròxim 15 de juny, en la Catedral de Sevilla, la parella ja compta els dies que queden per a viure un dels moments més importants de les seues vides. I per a que eixe dia siga especial, i els convidats també puguen disfrutar d'una privacitat total, l'actriu i presentadora i el futbolista, han decidit establir una sèrie de normes, segons informa 'La Otra Crónica', que els assistents hauran de complir.

 

Per a donar a conéixer eixes pautes, Rubio i Ramos han enviat a tots els seus convidats una caixa negra amb un llibre, a on es poden llegir les instruccions que els convidats hauran de respectar i algunes imàtgens dels llocs més importants de Sevilla.

 

No hi haurà telèfons mòbils

Com ja van anunciar en la seua entrevista en el programa 'El Hormiguero', la primera norma que ha posat la parella ha sigut prohibir l'ús dels telèfons mòbils durant la boda. I és que la parella no vol que hi haja cap aparell que puga gravar res del que estiga passant.

 

Pilar Rubio durant una aparició per sorpresa de Sergio Ramos en 'El Hormiguero' | Gtres

 

A més, Pilar i Sergio també han decidit limitar l'edat dels assistents. D'eixa manera, els xiquets no podran estar durant la festa, però sí que podran assistir a la cerimònia religiosa. És el cas, per exemple, dels seus tres fills, Sergio, Marco i Alejandro, que seran els encarregats de portar els anells al matrimoni, però no es quedaran en la festa posterior.

 

Per últim, la parella també ha volgut posar unes condicions quant a la manera de vestir dels convidats. En este sentit, Rubio i Ramos han prohibit els colors blanc, rosa, roig, taronja i verd per als vestits de les dones, i els hòmens hauran d'anar amb jaqué.

 

Concert d'Aerosmith o AC/DC?

La parella creu que els convidats podran disfrutar més de la boda amb estes normes | València Diari

 

Quant a la festa que se celebrarà després de la cerimònia religiosa, es farà en la finca que té el futbolista en Bollullos de la Mitación. Eixa finca, per tant, serà el lloc a on es realitzaria el concert d'una de les bandes de rock internacional, com s'ha especulat els últims mesos. Es tractaria d'Aerosmith o AC/DC, dos grups reconeguts en tot el món i dels que Pilar Rubio és molt fan.

 

També et pot interessar...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!