Sergio Ramos voldria deixar el Madrid perquè té problemes econòmics

Amb el seu actual jornal de 12 MEUR no podria afrontar un gran deute amb un banc i, per això, hauria acceptat una oferta de la Xina de 25 milions a l'any
Sergio Ramos considera que no guanya prou en el Madrid per a pagar el seu deute | València Diari

 

Els mitjans deportius sorprenien esta setmana amb la notícia que Sergio Ramos hauria plantejat al Reial Madrid anar-se'n gratis. En un principi, es parlava d'una mala relació amb Florentino Pérez com el motiu d'esta decisió. Ara, però, tot apunta que el jugador i capità blanc tindria uns greus problemes econòmics que no podria resoldre amb el seu actual sou de 12 MEUR nets a l'any. 

 

Uns quants periodistes han explicat que el futbolista sevillà no ha tingut massa èxit amb les seues últimes operacions empresarials. És per això que s'hauria obert a acceptar una oferta de 25 milions anuals que li hauria arribat des del futbol xinés.

 

Un gran deute per una mala inversió immobiliària 

Les dificultats financeres de Ramos haurien començat, segons explicava 'El Confidencial', amb la compra d'uns terrenys als afores de Madrid. El jugador els hauria comprat a través de l'empresa Desarollos Immobiliarios Los Berrocales SL, de la que té el 49,99% del capital. La resta de la societat pertanyeria en 1% a son pare, José María Ramos, i a Eroski, que a través de Cecosa Hipermercados, controla el 49% restant.

 

Sergio Ramos i la seua futura dona, Pilar Rubio, podrien iniciar una nova vida en la Xina | Instagram

 

Per a fer front a l'adquisició van demanar un préstec de 35 milions d'euros al Banc Santander. El novembre del 2018 haurien d'haver fet un primer reemborsament de 12 milions. Però problemes amb l'Ajuntament de Madrid els van impedir començar a construir i vendre els immoble i per això no van poder fer front als pagaments. 

 

Davant d'esta situació, l'entitat financera va començar els tràmits d'embargament. Ara, a través dels seus assessors legals, Sergio Ramos estaria provant de parar este procés, al mateix temps que negocia una possible venda al fons d'inversió estatunidenc Blackstone.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!