18 detinguts per furtar més de 4.200 quilograms de taronges

Han detingut 18 persones en una operació que ha dirigit la Policia de la Generalitat

La Policia de la Generalitat ha intervingut en l'últim mes un total de 4.240 quilos de taronges en una campanya d'inspecció en magatzems de productes hortofructícoles, coordinada per la Subdelegació del Govern i l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, que s'ha saldat amb la detenció de 18 persones.

  

  

Les huit actuacions incloses en aquesta campanya s'han realitzat en magatzems de les províncies de València i Castelló, amb la col·laboració d'efectius de les poblacions de Lliria, Massanasa, Quartell, Sagunt, Canet, Vila-real, Nules, Tavernes de Valldigna, Corbera, Alzira i Algemesí. 

  

De la mateixa manera, s'han immobilitzat temporalment 83.800 quilos de taronja, 32.000 en un magatzem de Corbera, on es va interceptar un vehicle amb 1.480 quilos presumptament sostretes, i 31.800 quilos més es van immobilitzar en cinc magatzems de Massanasa, Quartell i Sagunt. Es va comprovar també la trazabilidad de 20.000 quilos en un magatzem il·legal de Nules. 


En esteúltim magatzem es van intervindre 2.300 quilos, a més d'altres 460 quilos presumptament sostrets, que van ser intervinguts en vehicles per part d'efectius de la comissaria d'Alzira i Policia Local d'Algemesí. 
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: El pare d'Adrián dona l'última hora sobre la seua salut després de ser ingressat de nou" "Compartiu: Desapareix una jove de 15 anys a Sueca"