50 quilòmetres de retenció del trànsit en totes les entrades a València

Entre les vies més afectades està la V-21 i la V-31
Retencions | ACN

Els accessos a la ciutat de València es troben totalment col·lapsats a estes hores de la vesprada. Els problemes en el trànsit afecten a diferents vies, que sumen pràcticament 50 quilòmetres de retenció. La situació està provocada per la coincidència de l'horari d'eixida del treball i el partit de futbol que disputen en Mestalla el València i el Sevilla.

La via més afectada és la V-31, direcció a la capital, amb 12 quilòmetres de problemes, encara que segons pareix no es deu a cap accident. La retenció afecta als quilòmetres de l'1 fins al 13. 

La V-21 també es troba col·lapsada. La retenció afecta des del quilòmetre 16 fins al 9, on la circulació avança amb més fluïdesa. 

A més, l'A-3, suma altres 6 quilòmetres de retenció, amb circulació lenta des del quilòmetre 352 al 346. 

També, la V-30 suma altres dos quilòmetres de retencions, al costat del municipi de Xirivella, de l'Horta de València. Cal sumar els problemes en la C-36 , que està afectada, amb més de 6 quilòmetres de retenció.

Altres vies afectades amb retencions són l'N-220, a l'altura de Manises i la CV-35 a l'altura de Burjassot. 

També al costat de Paterna, hi ha una gran congestió en la CV-30, amb 5 quilòmetres de parada de vehicles i que se sumen a la retenció en l'A-7

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un dona crema 5 contenidors en una vesprada en València" "Motorista de 18 anys ferit en un accident en València"