Un dona crema 5 contenidors en una vesprada en València

La dona, que va ser interceptada pels policies, portava damunt un encenedor i trossos de plàstic
Foc en contenidors | ValènciaDiari

Agents de la Policia Nacional han detingut este dimarts a una dona acusada de cremar cinc contenidors en un dia en el barri de Trànsits de la ciutat de València. Segons ha informat la Prefectura Superior, a l'arrestada, de 53 anys i nacionalitat espanyola, se'l considera presumpta autora d'un delicte de danys.

Alguns dels contenidors van quedar completament inutilitzables i altres danyats. En el moment de la detenció, que es va produir al voltant de les 23.30 hores, els policies li van intervindre un encenedor i diversos trossos de plàstic.

La Policia va establir un dispositiu davant diversos incendis que s'estaven registrant en contenidors els voltants del carrer Felipe Valls i Campoamor de València. Al voltant de les 22.20 hores, van ser requerits per un ciutadà per un altre foc.

Immediatament, els policies es van dirigir al lloc on van observar un contenidor blau en flames, que no van conseguir apagar amb els extintors del vehicle policial. Per eixe motiu, es va necessitar la presència de bombers que van conseguir extingir-lo.

Al cap de cinc minuts, van tornar a ser requerits perquè eixia fum d'un altre contenidor que es trobava a pocs metres del lloc, i es va demanar, de nou, l'ajuda dels bombers per a sufocar-lo. Els dos contenidors van quedar inutilitzats.

Precisament, en els dos casos, diversos testimonis van manifestar haver vist a la mateixa dona tirar una bossa en el contenidor, escassos minuts abans de què començaren a cremar.

Ja a les 23.30 hores, diversos veïns d'una finca van requerir a una altra patrulla i van assenyalar cap a un punt del carrer i on una dona en eixe moment depositava una bossa de fem en un contenidor de paper i emprenia la marxa ràpidament.

La dona, que va ser interceptada pels policies, portava un encenedor i trossos de plàstic, en el moment que començava a cremar el contenidor. Els agents, després de realitzar diverses comprovacions la van detindre com a presumpta autora d'un delicte de danys.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Motorista de 18 anys ferit en un accident en València" "Rescatat un escalador ferit en el Puig Campana"