Un absolt i un condemnat per violar a una xica en Benidorm

La Fiscalia havia demanat una pena de 14 anys per als dos acusats
Quatre anys de condemna per abusar d'una jove britànica en Benidorm  | València Diari

Condemnen a 4 anys i tres mesos de presó a un dels dos jóvens britànics que havien sigut acusats d'abusar sexualment d'una xica, també britànica, en un apartament en Benidorm l'estiu del 2018, segons informa 'Levante'. Els delictes que se li atribuïxen són d'abús sexual i de lesions per causar-li un desgarrament vaginal. A demés, el condemnat haurà d'indemnitzar a la víctima amb una quantitat de 6.000 euros.

La defensa, satisfeta amb la condemna

Quant a l'altre acusat, l'Audiència Provincial d'Alacant l'ha deixat en llibertat. La Fiscalia, que en un primer moment havia demanat penes de 14 anys per als dos jóvens, en el juí les va rebaixar a 9 anys per a un i a 7 anys per a l'altre turista. Però el Tribunal no considera provat que la víctima s'oposara a les relacions prèvies a la pràctica sexual, en la que la víctima va resultar lesionada en la vagina com a conseqüència de la introducció del puny o una part de la mà de l'acusat.

Jorge Martínez Navas, advocat defensor dels dos acusats de 23 i 26 anys en l'actualitat, ha declarat que està «molt satisfet» amb la sentència, ja que en un principi els demanaven 14 anys, però que de totes maneres recorrerà a la condemna d'un dels dos acusats. 

Els fets van passar la nit del 27 de juny del 2018, quan els dos turistes britànics estaven de vacacions en Benidorm i es van trobar en un dels bars a la xica de la seua mateixa nacionalitat, a qui ja havien conegut la nit anterior. Després d'haver estat parlant fins a altes hores de la nit, els tres pujaren a l'apartament de la britànica. 

Quan van arribar a l'apartament, van traure un matalap al balcó i un dels acusats i la jove van mantindre relacions sexuals. Durant l'acte, el jove li va introduir una part de la mà en la vagina, cosa que li va causar un gran dolor, i a pesar de la insistència d'ella per a que parara, ell no ho va fer fins que va vore que a la xica li estava eixint sang.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pillen a un kamikaze fent cavallets i circulant a 169 km/h en Montroi" "Un guàrdia civil en pràctiques li salva la vida a una família en Torrevieja"