Absolen a un pare acusat d'abusar de la seua filla de dos anys en Vila-real

L'home sempre va negar els fets
La relació de l'home amb les seues filles s'ha vist seriosament afectada per la causa judicial | Pixabay

L'Audiència Provincial de Castelló ha absolt a un home de Vila-real, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), de l'acusació d'abusos sexuals a la seua filla menor quan esta tenia dos anys

Segons ha avançat el diari 'Mediterráneo', el tribunal de Castelló no creu provat que l'home, per a qui la Fiscalia Provincial demanava una pena de quatre anys de presó, donarà colpets amb el seu membre viril a la menor de les seues filles mentres ella estava nua. 

Segons la sentència, «existixen dubtes raonables que impedixen arribar al convenciment de la realitat dels fets imputats» i és que els magistrats assenyalen que la versió de la víctima i de la seua germana major podrien estar suggestionades i induïdes presumptament per la seua mare.

El divorci, la possible causa de la denúncia

El pare de la xiqueta sempre va negar els fets i va acusar la seua dona d'instrumentalitzar el procés judicial contra ell per a quedar-se amb la guarda i custòdia de les seues filles.

La denúncia es va formular en 2016 i el judici es va celebrar en novembre d'enguany. Durant el judici, l'acusat, ara absolt de tots els càrrecs, va incidir durant el seu interrogatori en què la parella havia parlat de separar-se abans de presentar la mare la denúncia per suposats abusos. La dona, segons la versió del marit, no admetia no quedar-se amb la custòdia exclusiva de les xiquetes.

L'entorn del pare celebra ara la decisió judicial després de quatre llargs anys de «calvari» i «judici públic» per a l'home. Desafortunadament, a conseqüència d'esta greu acusació contra l'home, la relació amb les seues filles s'ha vist seriosament afectada per la causa, han manifestat fonts familiars al citat mitjà.

La defensa de l'home ara absolt sempre va mantenir que la denúncia era «falsa» i estava enfocada exclusivament a conseguir «mesures provisionals favorables al seu interès en el procés de divorci».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Desmantellen un botelló amb 15 persones en Teulada" "Un accident de trànsit sembra el caos en Onda"