Detenen un adolescent per mossegar a la gent en Elda

Una droga al·lucinògena pareix la causa més probable dels fets
La plaça de Castelar, en el centre d'Elda | Maps

 

Este dimarts de vesprada, cap a les 20.30 hores, s'ha produït un incident en Elda (Vinalopó Mitjà, Alacant) quan la Policia Local ha hagut d'acudir a la plaça de Castelar perquè un xic de 17 anys estava intentant mossegar a la gent que es trobava en el lloc. Els agents van acudir perquè van ser avisats per diferents testimonis presents en la plaça, situada en el centre de la localitat.

Segons pareix, el xic estava baix els efectes d'alguna droga al·lucinògena i estava tenint 'visions'. Tal com explica el diari 'Información', els testimonis dels fets relaten que el xic feia carasses, gesticulava, traïa la llengua, es tirava en terra i parlava de manera incoherent. És en este estat que el van trobar els agents, mentres intentava mossegar a les persones que estaven allí i, fins i tot, a un dels policies que van acudir.

El xic ha sigut traslladat a l'Hospital General Universitari d'Elda, ingressat d'Urgències. No s'ha reportat cap ferit, tot i que la zona estava molt concorreguda, especialment per xiquets.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un jove de 15 anys va patir en Castelló la pedofília de l’exseleccionador d’atletisme" "ALACANT: Es gasten els diners del compte bancari de l'anciana a qui cuidaven"