Agredixen a tres funcionaris en la presó de Picassent

Els fets van passar el diumenge cap a les 16.30 de la vesprada
Imatge de la Presó de Picassent | Google Maps

Ahir diumenge de vesprada 26 de gener, tres funcionaris de la presó de Picassent, en l'Horta Sud (València), van ser agredits per dos reclusos, segons informava l'Associació Professional de Treballadors Penitenciaris 'Tu abandono me puede matar'. Els treballadors van necessitar assistència mèdica. 

Els fets van passar cap a les 16.30 de la vesprada, quan dos funcionaris del mòdul 8, junt amb el cap de servici, van pillar als reclusos amb substàncies estupefaents en una de les cel·les. Els treballadors van anar perquè sospitaven de què tenien un telèfon mòbil i els van pillar amb les drogues, segons ha ampliat 'Las Provincias'. 

Els reclusos van espentar als tres funcionaris, que van caure, i van intentar desfer-se de les drogues tirant-les pel vàter. Davant la violència i la resistència que van posar els interns, els treballadors van demanar ajuda per a reduir-los i traslladar-los a un mòdul d'aïllament.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tot el que se sap sobre l'accident aeri en el que Kobe Bryant ha mort" "Última hora: Troben a l'alcalde d'un barri d'Alcanyís, desaparegut en Fredes"