Agressió brutal a un xiquet amb autisme

Un grup de joves agredeix i humilia a un menor amb autisme en el passeig marítim de Pontedeume. Els pares del menor no han presentat denúncia, a pesar que els mateixos agressors van difondre el vídeo en les xarxes socials.

La violència sembla que cada vegada va a més, en esta ocasió un grup de joves donen una brutal agressió a un menor autista en el passeig marítim de Pontedeume, les imatges van ser gravades i difoses pels mateixos agressors de la víctima fent el vídeo viral en les xarxes socials. Açò ha ajudat al fet que la Guàrdia Civil puga actuar d'ofici contra ells, ja que la família del jove no ha presentat denúncia.

Odi cap a un menor inocent

Sang freda és el que hi ha que tindre per a agredir a un jove amb autisme, una persona innocent, que cada dia feia el mateix passeig, tranquil i que ara s'ha trobat en una agressió per part d'un grup de joves, que a més hi ha un públic que anima a que seguisquen pegan-li la palisa al jove.

Brutal agressió

En el vídeo es pot veure com bufetegen al menor, li empenyen contra el mur i riuen. Li humilien mentre camina pel passeig marítim i riuen d'això.

Tanmateix, segons els testimonis, les vexacions van començar abans. "Li van llevar les sabates i els van tirar al riu. De fet, en el vídeo es veu que quan li estan pegant està descalç, sense mitjons ni res", ha explicat una cambrera de la zona.

Un succés indignant

Este succés ha indignat a tota Espanya, i a tot aquell que en les xarxes socials s'ha trobat amb estes imatges, una cosa que ningú entén. A més, també ha mostrat la seua indignació el municipi corunyès, tal com indica l'alcalde, Bernardo Fernández. "És una actitud totalment deplorable, diu molt i molt dolent de les persones que ho fan i dels qui ho encoratgen al voltant", ha etzibat.

Dos amics del jove han explicat a laSexta que es tracta d'un xaval "molt bo", i que "no es fica amb ningú". De moment, segons ha explicat el Delegat del Govern a Galícia, José Manuel Miñones, la Guàrdia Civil ja ha obert una recerca, encara que no es tracta com una agressió en grup.

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

<

>

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una xiqueta ferida després de patir una caiguda en un club esportiu de Picassent" "Detingudes tres persones per estafar i explotar laboralment a Gandia"