Detingut un xic de 19 anys per agredir amb un ganivet i furtar a una dona en Albal

La víctima acabava d'eixir de la faena quan es va produir l'agressió
Leer en español
Un agressor amb un ganivet en una imatge d'arxiu | Youtube

 

La Guàrdia Civil d'Alfafar ha sabut d'un robatori amb violència succeït el 20 de maig de 2019 en la localitat d'Albal, en la comarca de l'Horta Sud (València), a on una dona va ser abordada per dos hòmens amb un ganivet de grans dimensions i agredida quan es disposava a agarrar el seu cotxe en eixir de la faena.

  

Per tot això, es va iniciar una investigació per part de components de la Guàrdia Civil d'Alfafar, amb l'objectiu de poder localitzar, identificar i detindre als autors de l'agressió. Fruit de les intenses gestions efectuades, a més dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, s'ha pogut detindre a un  home de 19 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

 

El detingut va intimidar amb un ganivet a la víctima, agarrant-la pel coll i passant-li una navalla per diferents parts del cos. La víctima va haver de ser assistida en l'Hospital de la Fe de València per diverses policontusions. Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats de Guàrdia de Torrent.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!