Un ancià es queda inconscient i sense respiració en sa casa en Viver

Ha sigut un amic de la víctima qui l'ha trobat sense respiració
L'ha trobat un amic seu tirat en el sòl | Dénia.com

La Guàrdia Civil ha auxiliat a un home de 80 anys i veí de la localitat de Viver, en la comarca de l'Alt Palància (Castelló), que es trobava inconscient i sense respiració, segons ha informat l'institut armat en un comunicat.

Els agents van tindre coneixement a través del Centre Operatiu de Serveis (COS) de la Comandància de la Guàrdia Civil de Castelló que una persona havia comunicat que havia trobat al seu amic en sa casa tendit en el sòl i amb problemes de respiració.

Una volta en el lloc dels fets, els guàrdies civils van constatar que es tractava d'un home d'avançada d'edat, que estava inconscient, sense respiració, ni pols. Els agents van practicar durant 15 minuts maniobres de reanimació cardiopulmonar fins a l'arribada dels servicis sanitaris.

Els equips mèdics han conseguit l'estabilització de l'home i el seu posterior traslladat en estat greu fins a l'hospital de la localitat de Sagunt, en la comarca del Camp de Morvedre (València).

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Agredix a un xic en el carrer per ser de nacionalitat diferent a la seua en Elx" "Investiguen el propietari d'un gos abandonat amb dos cames trencades en Alacant"