Aparca el cotxe dins de l'ajuntament d'Alacant perquè «és de tots»

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'
L'home ha aparcat en un dels accessos i li ha donat les claus al conserge | Viquipèdia

Sorpresa este matí de dissabte en l'ajuntament d'Alacant després de què un home deixara el seu cotxe en un dels accessos a l'edifici. Pel que pareix, l'home, de 58 anys, ha deixat el cotxe i li ha donat les claus al conserge, després de dir-li: «ara que el lleve l'alcalde».

Segons ha avançat 'Información', de seguida, la Policia ha obert una investigació per a localitzar a l'home, cosa que no ha sigut molt difícil, encara que el cotxe estava a nom d'una persona morta. Els agents també han avisat a la grua per a que retire el vehicle de l'edifici.

La DGT contempla llevar-li el carnet

Segons els testimonis dels fets, una volta localitzat, l'home li ha dit als agents que ha deixat el cotxe en l'ajuntament perquè «és de tots els espanyols i el poden utilitzar totes les persones que vullguen». Ara, li obriran un expedient a este veí de la ciutat i li faran un informe que avalue les seues capacitats. Per la seua part, la Direcció General de Trànsit (DGT) contempla la possibilitat de retirar-li el carnet de conduir.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Ferit en ser apunyalat en el cap a les portes d'una discoteca de València" "Moren dos xiquets d'1 i 4 anys en explotar-los una tablet"