Assassinen a un jove de quatre punyalades en un túnel per als vianants

Isaac era raper, tenia Asperger i estava fugint d'una banda llatina

Isaac, jove assassinat a punyalades a Madrid

Van atacar a Isaac López per darrere, per sorpresa. I ho van matar sense pietat a ganivetades. Li van retallar l'aorta.


El xaval, de 18 anys, va morir este 14 de juliol de 2021 a Madrid en rebre almenys quatre punyalades a l'interior del túnel que uneix el Retir amb el districte d'Arganzuela.


Isaac era cantant de reggaeton i rap, i tenia Asperger i dimecres passat a la nit va ser suposadament assassinat a punyalades per l'esquena per patir un trastorn de conducta, segons el seu entorn.


Els investigadors creuen que va ser per una venjança, que el jove coneixia als seus agressors, però no descartaven altres hipòtesis, més enllà del robatori perquè conservava els seus objectes de valor.

La víctima va poder ser objecte d'un apunyalament per almenys dos persones a causa d'una qüestió de gelosia per una dona o víctima d'alguna banda llatina.


L'agressió es va produir entorn de les nou de la nit en el túnel del carrer Comerç, quan el jove caminava per una vorera des de la zona de Ciutat de Barcelona fins a la M-30.


Va eixir de la seua casa i es va adonar que alguna cosa no anava bé. Li estaven perseguint com altres vegades la banda llatina Dominican Don’t Play, segons va relatar per telèfon a un amic amb el qual parlava abans de morir.


«Em va dir que li estaven perseguint quatre persones. Li vaig dir que correguera cap al metre de Menéndez Pelayo on havíem quedat i de sobte vaig escoltar un ‘ai’. Jo vaig voler creure que eren punyades, però va sonar com que eren puyadas [punyalades]. Després només vaig escoltar soroll».


Segons fonts policials, els seus perseguidors li van donar abast en patinet en el túnel del carrer comerci, que uneix el districte d'Arganzuela amb el barri de Pacífic en el districte Retir.


Dos metges que circulaven en cotxes separats van ser els que van alertar a les forces de seguretat que el xic estava en la calçada de la carretera sagnant i van iniciar la reanimació fins a l'arribada de Samur-Protecció Civil.


El ferit tenia almenys quatre ferides per arma blanca a l'esquena, dos d'elles penetrants, i estava en parada cardiorespiratòria.


Una psicòloga de Samur va assistir a la mare del jove en el lloc dels fets, ja que el xic vivia en una zona pròxima.


La Policia Municipal de Madrid va col·laborar en l'assistència sanitària i mantenia tallat el trànsit en el túnel, en el sentit cap a Retir, este dimecres a la nit.


Malgrat que es tracta d'una persona de nacionalitat espanyola, no es descarta el mòbil de les bandes llatines, encara que la investigació estava llevant el seu procés i es troben obertes totes les línies d'investigació. De fet el cas està en mans del Grup Vi d'Homicidis de la Prefectura Superior de Policia.
 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari