Ataquen a una gata en Castelló amb cinc perdigonades i li deixen la cara destrossada

Star feia dos dies que estava desapareguda i ha donat positiu en leucèmia
Star haurà de sotmetre's a un cirurgia maxil·lofacial | ACC Ayuda Callejeros

'AACC Ayuda Callejeros' ha denunciat un atac a una gata de Castelló que va patir cinc perdigonades en el coll, la clavícula i al costat de la columna i té el nas destrossat.

Divendres passat, l'ONG va rebre l'avís de la troballa d'un gatet al que li faltava un tros de la cara en el Camí la Plana de Castelló. La gateta va ser rescatada el diumenge perquè va desaparéixer durant un parell de dies.

Esta gata, batejada com 'Star', es trobava molt feble, però respon bé a les cures, està espavilada i va començar a menjar en un parell d'hores. AACC creu que se salvarà encara que «necessitarà temps i moltes cures per a recuperar-se», lamenta en un missatge en el seu mur de Facebook.

La primera analítica no va eixir molt malament, però va donar positiu en leucèmia, pel que se li tornarà a testar dins d'un mes. Inicialment no estava clar si l'atac era obra d'un gos o d'un humà, encara que els resultats de les radiografies confirmen que es tracta de dispars.

Davant d'este atac, l'ONG pretén presentar la corresponent denúncia, perquè assegura que coneix la zona a on es va produir i recorda que és un delicte penal castigat amb presó: «Ja els retornarà el karma el seu merescut a totes eixes persones que es divertixen disparant a animals indefensos».

Demanen col·laboració per a l'operació

En la publicació, al costat de les radiografies, 'ACC Ayuda Callejeros' adjunta un compte bancari per a col·laborar amb els gastos veterinaris d'una possible cirurgia maxil·lofacial a través d'un donatiu amb el concepte 'Star'. També agraïx a Sandra de la clínica Bitxets per acudir immediatament i posar tots els mitjans necessaris per a tractar-la.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferida en ofegar-se en una piscina en l'Alcora" "Cau una banda dedicada al contraban de tecnologies en Alacant"