Dos atracadors furten tots els diners de la caixa d'un banc de Carlet després d'emmordassar a una treballadora

L'empleada ha patit una crisi d'ansietat
Els fets s'han produït en la sucursal de Bankia d'esta localitat | Google Maps

Este dimarts, dos atracadors han segrestat a la caixera d'un banc de Carlet, en la comarca de la Ribera Alta (València), i s'han fet amb una gran suma de diners fent un forat en la paret. Pel moment, no han sigut detinguts, ja que els agents de la Guàrdia Civil encara treballen en la seua identificació. La víctima ha tingut una crisi nerviosa, però no ha resultat ferida.

Segons informa 'Levante-EMV', els fets van ser descoberts cap a les 07.15 hores, quan l'empleada de l'establiment va poder alertar de la situació. L'atracament s'ha produït en l'oficina de Bankia d'esta localitat, situada en el carrer del Doctor Bosch Marín.


Presumptament, els dos atracadors s'han colat per un solar ubicat darrere del recinte i han esperat a l'arribada de la primera trballadora. En entrar esta, la han sosprés, l'han obligat a obrir la caixa forta i l'han emmordassat i emmanillat per a no alçar sospites.

En no més de cinc minuts, els lladres ja havien buidat la caixa, que contenia més diners de l'habitual perquè un furgó hauria portat fons a esta sucursal precisament el dia anterior. De fet, la principal hipòtesi dels investigadors és que els atracadors coneixien esta informació, ja que sabien per a on entrar sense fer saltar les alarmes i quan fer-ho, pel que s'han emportat algunes desenes de milers d'euros.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Estafen 4.000 euros amb la venda de mascaretes personalitzades en Alcoi" "Pillat per agredir a la seua filla menor durant cinc anys"