Acaba en una batalla campal una macrofesta il·legal amb unes 2.000 persones

La policia va irrompre en la celebració, convocada en un bosc urbà sense respectar les mesures sanitàries contra el coronavirus

Brussel·les es va convertir el dissabte en un focus d'infecció per coronavirus, ja que es va celebrar una macrofesta il·legal en un bosc urbà de la capital belga, i que va tindre que desallotjar la policia.


Esta és la segona festa que es convoca en un mes, amb aire reivindicatiu després de mesos de restriccions per la pandèmia del coronavirus, sense respectar les mesures sanitàries i malgrat la prohibició de les autoritats.
Fent cas omís de la policia unes 2.000 persones es van concentrar en un parc, per la qual cosa uns 500 agents van haver d'intervindre.


Llançament d'objectes contra els agents

Després de contrastar que “les mesures sanitàries no es respectaven en el Bois de la Cambre”, la Policia de Brussel·les va anunciar en el seu compte de Twitter que anava a evacuar el lloc poc abans de procedir a fer-lo.


Malgrat l'avís, alguns esvalotadors van començar a llançar-los pedres i material pirotècnic, a més de calar foc a poals de fem i a branques amb les quals van fer fogueres.


La majoria dels concentrats, d'edats molt heterogènies, van tractar d'interposar-se entre els provocadors i la policia, que finalment va carregar contra els primers amb canons d'aigua i gasos lacrimògens.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Tres ferits en bolcar un cotxe a Betxí" "Cita fatal: Un home es tira d'un novè i aixafa una jove de 29 anys que passejava"