Els bombers apaguen un incendi forestal en el vessant del castell de Sant Ferran d'Alacant

El foc ha afectat una superfície de 1.000 metres de bosc baix i matolls
L'incendi s'ha produ√Įt cap a les 14.00 hores | Ajuntament d'Alacant

Tres dotacions de bombers de Prevenci√≥, Extinci√≥ d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament d'Alacant (SPEIS) s'han despla√ßat per a extingir un incendi forestal, que s'ha iniciat en el vessant del castell de Sant Ferran, que ha afectat una superf√≠cie de 1.000 metres de bosc baix i matolls, que s'ha complicat per les fortes ratxes de vent i amb la r√†pida intervenci√≥ s'ha conseguit controlar.

L'av√≠s s'ha produ√Įt cap a les 14.00 hores, quan s'ha alertat a trav√©s de la sala operativa de l'incendi, i la Policia Local ha acudit amb diverses patrulles. Els bombers, a la seua arribada, han iniciat l'extinci√≥ i l'atac sobre les flames desplegant un total de quatre l√≠nies d'aigua en diferents fronts.

Fonts del SPEIS i policials han informat que no es pot determinar si el foc ha sigut provocat, i les faenes d'extinci√≥ s'han complicat a causa de les fortes ratxes de vent. L'incendi s'ha controlat amb diferents equips d'intervenci√≥ i ha afectat 1.000 metres de bosc baix i matolls, evitant que es propagara per tot el vessant cremant la massa forestal.

Una volta extingit el foc, s'ha intervingut refrescant la zona per a evitar que es reavive, i posteriorment s'ha retirat l'operatiu d'intervenci√≥ de bombers de la zona afectada.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Estafa 17.000 euros a un home en usurpar-li la identitat en Vilafamés" "Un menor es nega a seguir les mesures sanitàries i agredix a un agent en Ontinyent"