Els bombers apaguen un incendi en la platja de Sant Joan d'Alacant

Afortunadament, el foc no ha arribat a cap casa
Els bombers han actuat ràpidament | Ajuntament d'Alacant

Este migdia de diumenge una unitat rural del Servici de Prevenci√≥, Extinci√≥ d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament d'Alacant (SPEIS), ha acudit per a sufocar un incendi originat per restes de poda en la platja de Sant Joan.

L'av√≠s ha arribat cap a les 15.00 hores, quan s'ha alertat de l'emerg√®ncia en el carrer del Xiprer. Immediatament, una Bomba Rural Pesada del Parc de Bombers del SPEIS s'ha mobilitzat fins al lloc dels fets, a on han comen√ßat a combatre el foc amb cinc bombers, que han desplegat dos l√≠nies d'aigua per a la seua extinci√≥.

Segons fonts del SPEIS el foc estava situat en una zona campa de matolls amb restes de poda que estaven cremant, i la r√†pida extinci√≥ ha conseguit evitar la seua propagaci√≥. L'atac sobre les flames s'ha fet en mitja hora, i el foc ha afectat una xicoteta zona de bosc baix i matolls, sense que fora necessari desallotjar cap casa per l'incendi.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Pres fugat en una ambulància que el traslladava a l'Hospital General de València" "Rescaten a un ciclista després de patir una greu caiguda en Polop"