Els bombers eviten que el foc en un cotxe s'estenga a una zona forestal en Campoamor

El cotxe ha quedat totalment calcinat
Greu incendi d'un cotxe en Campoamor  | Pixabay

Esta nit de dimarts, 13 d'octubre, cap a les 23.50 hores, es va produir l'incendi d'un cotxe en Campoamor, en Orihuela, en la comarca del Baix Segura (Alacant). El vehicle es trobava estacionat en  un aparcament del carrer Río Nacimiento, molt prop de la platja de la Glea. 

Segons ha avançat el diari 'Información', el cotxe va començar a cremar-se molt prop d'una zona de vegetació. Ràpidament, els bombers del parc de Torrevieja-Baix Segura Sud es desplaçaren fins al lloc dels fets per a extingir les flames

En el moment en que van arribar els bombers del Consorci Provincial el foc s'havia expandit a una àrea a on hi ha arbres. Per esta raó, els bombers van haver d'intervenir en l'incendi perquè no tinguera conseqüències més greus. 

En el dispositiu participaren l'equip de bombers, sis efectius, que usaren una bomba pesada urbana per extingir el foc. Lamentablement, el cotxe ha quedat totalment calcinat. Ara, queda per aclarar la causa de l'incendi.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cau una banda dedicada a la venda de tabac il·legal amb seu en Alacant" "Ferit un motorista en xocar contra un cotxe en Castelló de la Plana"