Els bombers extingixen un incendi forestal declarat en Antella

El foc s'ha donat per extingit a les 22.33 hores
S'ha detectat un segon focus a 500 metres de l'inici | Twitter

Efectius de bombers han donat per extingit a les 22.33 hores d'este dissabte l'incendi forestal declarat en la zona de la Partida el Bosc en el municipi d'Antella, en la comarca de la Ribera Alta (Val√®ncia).

El foc es va declarar cap a les 16.30 hores en la zona de la Partida el Bosc i es va reclassificar a incendi forestal despr√©s d'inicialment haver sigut categoritzat com de vegetaci√≥, segons ha informat el Centre de Coordinaci√≥ d'Emerg√®ncies '112 CV' en el seu perfil de Twitter. A dem√©s, posteriorment s'ha detectat un segon focus a 500 metres de l'inici de l'incendi.

Fins al lloc s'han mobilitzat tres unitats de bombers forestals de la Generalitat, l'helic√≤pter HLC V-2 amb unitat helitransportada, una dotaci√≥ del Consorci Provincial de Bombers de Val√®ncia, tres autobombes, una bomba urbana pesada, un coordinador forestal i una unitat de prevenci√≥.

Poc abans de les 17.00 hores s'ha desmobilitzat l'helic√≤pter en no poder actuar per l'exist√®ncia d'una l√≠nia d'alta tensi√≥ prop de l'incendi.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un motorista en eixir-se'n de la carretera en Vallat" "Un ciclista cau d'uns 4 metres en Altura"