Els bombers extingixen tres incendis amb sis ferits en una Nit de Cap d'any de focs en cases en Alacant

També han hagut d'acudir per a apagar un incendi en una palmera i dos contenidors
Els dos ferits han sigut assistits pels servicis sanitaris | Ajuntament d'Alacant

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament informa que els bombers del Servici de Prevenci√≥, Extinci√≥ d'Incendis i Salvament d'Alacant (SPEIS) han extingit tres incendis amb sis ferits en una complicada Nit de Cap d'any de focs en cases, a on tamb√© han hagut d'acudir per a apagar un incendi en una palmera i dos contenidors en la platja de Sant Joan.

Segons fonts del SPEIS el primer sinistre s'ha produ√Įt passades les 20.30 hores, alertats per un incendi de car√†cter el√®ctric en el carrer de Ram√≥n y Cajal, fins al lloc immediatament s'han despla√ßat tres dotacions amb deu efectius i quatre patrulles de Policia Local que van tancar els accessos i van confinar a les persones en les seues cases. 

Els bombers a la seua arribada han intervingut dins de l'edifici afectat d'un bloc de 120 cases, localitzant el focus en el quadre de comptadors, intervenint per a extingir-lo r√†pidament, i contactant amb Iberdrola per a que arreglara l'avaria i els ve√Įns pogueren restablir l'electricitat.

L'incendi han provocat una gran quantitat de fum, i els efectius han usat els grups de pressi√≥ positiva per a ventilar tota l'escala i les zones comunes de dins de l'edifici.


Incendi en la pla√ßa de la Vinya amb dos ferits

En Nit de cap d'any els bombers del SPEIS van haver d'intervindre de nou en l'extinció d'un altre incendi, originat de matinada cap a la 01.35 hores, en un casa de la plaça de la Vinya.

El foc es va iniciar en la cuina, com a conseq√ľ√®ncia de calar-se foc una paella amb oli. La Policia Local i tres dotacions de bombers s'han despla√ßat per a extingir-ho, i en intentar sufocar-ho abans de l'arribada dels efectius una dona ha resultat lesionada amb cremades a la m√†, i un home per inhalaci√≥ de fum.

Els bombers han apagat el foc quedant afectada la cuina de l'immoble, i s'han fet les tasques de ventilaci√≥ per a assegurar la casa i l'edifici afectat. Els dos ferits han sigut assistits pels servicis sanitaris, i la dona amb cremades ha sigut traslladada a l'hospital.

De la mateixa manera, els bombers tamb√© s'han despla√ßat a les 01.50 hores, en l'avinguda de la Costa Blanca, per a sufocar l'incendi d'una palmera, que s'havia originat en el jard√≠ d'una urbanitzaci√≥ en la platja de Sant Joan.

Incendi en el carrer de Maestro Alonso amb quatre ferits

L'any ha comen√ßat amb el primer incendi en una casa quan els seus habitants es trobaven dormint, els bombers del SPEIS han acudit per a apagar el foc originat en el carrer de Maestro Alonso a les 9 del mat√≠.

Tres patrulles de la Policia Local han confinat a les persones, mentres els bombers rescataven a quatre persones de la casa, i comen√ßaven les tasques d'extinci√≥ en una tercera planta, amb diferents l√≠nies d'aigua per l'interior, localitzant el focus en una de les habitacions.

La casa ha quedat parcialment afectada pel foc, i l'incendi s'ha originat per causes que es desconeixen. Els efectius sanitaris han hagut d'atendre dos xics de 27 anys, una dona i un menor d'11 anys, per inhalaci√≥ de fum. Els bombers han clausurat la casa durant dotze hores, localitzant la Policia Local un allotjament per a la fam√≠lia.

Dos incendis en contenidors a la platja de Sant Joan

La Policia i els bombers del SPEIS han acudit a la platja de Sant Joan per a intervindre en dos incendis en contenidors que s'investiga si han sigut provocats. El primer ha tingut lloc a les 10.10 hores en el carrer de Conrado Albaladejo, dos dotacions de bombers ho han extingit quedant afectat. De la mateixa manera amb posterioritat els bombers s'han despla√ßat a extingir un altre contenidor en l'avinguda de Pa√Įsos Escandinaus.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Cau d'un segon pis per arreglar la jardinera del seu balcó en València" "Greu incendi en els penya-segats de Poble Nou de Benitatxell"