Un bou embolat s'escapa en les festes de Sagunt i sembra el pànic en el veïnat

En l'operatiu de busca han participat desenes de persones, policies i bombers amb càmeres tèrmiques
Imatge d'arxiu de la festa del bou embolat | Lluís García Rovira

Este dissabte els efectius del parc de bombers de Sagunt han hagut d'acudir a les festes locals, després que un bou embolat haja causat el pànic en el veïnat després d'escapar-se pel municipi. 

L'animal, que formava part d'una de les cites més multitudinàries en estes festes, va començar a envestir contra el tancat de seguretat, fins a conseguir trencarlo i caure al llit de riu.

L'operatiu de bombers ha estat des de les 4.30 hores, quan han sigut avisats, buscant a l'animal per tota la localitat, junt amb els efectius de la policia i veïns voluntaris. De fet, els treballadors han hagut d'utilitzar cambres tèrmiques i altres aparells per a il·luminar la zona. 

Operatiu de busca | Twitter

La gent va tractar de tallar el pas al bou quan intentava accedir al nucli urbà i a la carretera N-340, però finalment l'animal ha atacat els cotxes de la policia i altres vehicles, i ha escapat pel camí del Palància.

Davant la impossibilitat de trobar el bou, molts han sigut els veïns que han decidit amagar-se en les seues cases. Finalment, ha sigut capturat a les primeres hores del matí.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VALÈNCIA: Pare deixa ple de sang a un home que volia apunyalar al seu fill" "ALACANT: Apallissen i furten a una dona transsexual en Alacant"