Detenen a dos hòmens per ferir-se amb un ganivet i una barra de ferro en València

Li va pegar colps al cap amb una barra de ferro fins a deixar-lo ple de sang
L'agressor va amenaçar de mort al fill de l'home  | Arxiu

 

Agents de la Policia Nacional han detingut en un carrer del districte de Trànsits de València a dos hòmens de 21 i 39 anys, d'origen colombià i espanyol, respectivament, com a presumptes autors –el més jove– d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i, a l'altre, per un delicte de lesions.

Segons pareix, en el transcurs d'una discussió un va intentar apunyalar amb un ganivet al fill de l'altre i este va respondre pegant-li colps amb una barra de ferro. Van resultar lesionats els dos hòmens, un en el cap –que va ser traslladat a un hospital per a ser assistit de les lesions– i l'altre, en la boca.

Els fets van passar de vesprada, quan els agents van ser avisats per a que acudiren a un carrer del districte de Trànsits, a on s'estava produint una baralla entre unes quantes persones pel lloguer d'una casa. Quan els agents arribaren, van vore a molts veïns que els indicaven un punt determinat i a una dona, corrent cap a ells, demanant-los ajuda i al costat de tres hòmens. Un d'ells no parava de perdre sang del cap i un altre no parava d'insultar a unes persones que es trobaven en un balcó.

Els agents van descobrir que, moments abans, la dona havia mantingut una discussió amb el seu veí ja que, segons pareix, volia que se n'anara del pis que la seua sogra li havia llogat i eixe mateix dia, quan anava amb el seu fill i un amic, s'havien trobat per l'escala i l'hauria insultat i amenaçat de mort.

Quan la dona estava en el carrer, va escoltar com el veí, des del balcó, continuava insultant-la i, fins i tot, li havia arribat a tirar una cassola, que els agents van vore en terra en el carrer. El sospitós, que es trobava al costat del seu fill en el balcó, es va donar compte que en el balcó de la dona hi havia dos hòmens. En això, un d'ells, que portava un ganivet, va intentar apunyalar-lo.

Va ser en eixe moment que el pare va estirar d'ell cap a arrere i va agarrar una barra de ferro amb la que els va pegar colps als hòmens: a un, en el cap, i a l'altre, en la boca. El primer ferit, a causa de les lesions, va haver de ser traslladat a l'hospital. L'altre, amb lesions menors, no va necessitar atenció hospitalària.

Finalment, després de les diferents comprovacions dels agents –com la proximitat entre els balcons– van detindre als dos hòmens. Un per homicidi en grau de temptativa i l'altre, per un delicte de lesions. Els detinguts, un d'ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALACANT: Apallissen i furten a una dona transsexual en Alacant" "CASTELLÓ: Lladre violent assalta tendes en els municipis de la Plana"