Busquen a l'amo de Ragnar, un mastí abandonat al costat d'un contenidor en Elx

El gos pesa 40 quilos menys dels que deuria
Es pot seguir la seua evolució en la pàgina de Facebook de l'associació 'Huellas Salvadas' | Huellas Salvadas

La Policia Local d'Elx, en el Baix Vinalopó (Alacant), ha obert una investigació per a localitzar al propietari de Ragnar, un gos de la raça mastí, que ha sigut trobat sense xip i en mal estat, al costat d'un contenidor de fem en la partida rural de Vallongas, segons han informat fonts pròximes al cas.

L'animal, amb un pes de menys de 20 quilos, pesaria en condicions normals al voltant de 60 kg, han indicat. En estos moments, el gos està en mans d'un veterinari que tracta de salvar-li la vida.

La Policia Local ha demanat la col·laboració ciutadana a través de les seues xarxes socials per a localitzar a l'amo de l'animal, que no té xip identificatiu, que podria ser acusat d'un delicte de maltractament. En esta crida, la Policia Local pregunta als veïns si sospiten d'algun veí.

L'associació protectora d'animals 'Huellas Salvadas' s'està fent càrrec de la recuperació de Ragnar, que es pot seguir en la seua pàgina de Facebook.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Apunten amb un làser a 4 pilots d'avió en menys d'una hora en Manises" "Un motorista ferit en xocar amb un cotxe en Jacarilla"